Optimizare SEO Local

Optimizare Google My Business

Google My Business (Google Maps) va poate creste sansele de a aparea in Google Local Pack, Local Finder, Google Maps si in clasamentele organice. In orice strategie locala SEO, un prim pas important consta in revendicarea si verificarea inregistrarii afacerii dvs. locale Google My Business.

Recomandam ca seo local sa fie facut impreuna cu alte servicii de optimizare seo pentru cele mai bune rezultate.

La DASEO, includem o serie intreaga de servicii pentru a va ajuta afacerea locala sa isi optimizeze datele inregistrate:

 

Cresterea vizibilitatii brand-ului dvs. pe Google

Imbunatatirea listarilor locale ale profilului companiei

Cresterea numarului de apeluri telefonice primite, a rezervarilor si vizitelor pe site

Cresterea si mentinerea avantajului competitiv

Obtinerea unui impact pozitiv in clasamentul local

Atrage mai multi clienti

Obtineti mai multi clienti cu Google My Business! Listarea brandului dvs. in Google My Business este primul lucru pe care un potential client il vede atunci cand cauta pe Google. Nu va pierdeti in anonimat! Va ajutam cu o pagina Google My Business foarte bine optimizata care va creste sansele cu 100%  in promovarea afacerii dvs.

 
 
Atrageti publicul prin postari 62 %
Conectati-va cu clientii dvs. 62 %
Creati un un brand puternic in Google 86 %
Creste implicarea clientilor 52 %
Prezentati produsele dvs. 40 %

Creati un brand puternic​

Obtineti mai multi clienti cu Google My Business! Listarea brandului dvs. in Google My Business este primul lucru pe care un potential client il vede atunci cand cauta pe Google. Nu va pierdeti in anonimat! Va ajutam cu o pagina Google My Business foarte bine optimizata care va creste sansele cu 100%  in promovarea afacerii dvs.

 
 

Conectati-va cu clientii dvs.

Stim cat de puternica este vizibilitatea unui business in Google. Acesta are nevoie sa fie gasit la o cautare pe cuvintele specifice domeniului de activitate. DASEO va optimizeaza Profilul Google My Business cu date complete despre locatia dvs., programul pe zile si orele de munca, serviciile oferite, datele de contact. Astfel, vom face foarte usor, pentru orice utilizator, procesul de a va contacta.

Atrageti publicul prin postari

Google my Business este o platforma asemanatoare Google+, astfel ca puteti posta saptamanal in feed, puteti crea evenimente ori programari, si puteti distribui articole, oferte sau alte servicii captivante pentru utilizatori. Managerul nostru va lucra indeaproape cu dvs., pentru a crea postari unice si interesante care va vor face afacerea sa iasa in evidenta pe Google si vor converti vizitatorii in clienti.

Creste implicarea clientilor

82% din oameni apeleaza la motoarele de cautare pentru a gasi informatiile locale de care au nevoie. Listarea Google My Business este locul perfect pentru a va face remarcat/a. Prin postarile Google, va ajutam sa va conectati direct cu clientii in rezultalele cautarii, Local Finder si Maps. Pe langa crearea unui continut convingator, vom impartasi videoclipuri / imagini, evenimente si oferte care sa atraga atentia publicului dvs. tinta, contribuind, in acelasi timp, la cresterea traficului si a conversiilor site-ului web.

produse-google-my-business

Prezentati produsele dvs.

De fiecare data cand aveti o lansare de produs sau inaugurarea unui nou proiect, Google My Business va ofera posibilitatea de a posta evenimente sau ofertele  care sa va atraga clienti. Totodata, puteti crea o oferta saptamanala dedicata doar clientilor dintr-o raza apropiata afacerii dvs. Va ajutam chiar sa promovati acea oferta, prin intermediul Google Ads din pagina de companie Google My Business, pentru a va atrage clientii din apropierea sediului afacerii dvs. cresterea numarului de apeluri telefonice primite, a rezervarilor si vizitelor pe site

 

Profita acum de optimizarea Google My Business

Un tool minunat pentru afacerile locale
Recenzii
Obtine recenzii pentru afacerea ta usor si raspunde recenziilor. Un factor important in alegerea unui produs sunt recenziile altor utilizatorilor
Comunica cu potentialii clienti
Google My Business este un tool ideal pentru a comunica cu potentialii sau actualii clienti ai companiei tale.

Intra in legatura cu noi

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Mesaj trimis