Servicii SEO

Servicii SEO2020-08-27T07:12:09+00:00

Prezenta online este vitala pentru prosperitatea companiei tale, astfel ca serviciile de optimizare SEO pentru vizibilitate in Google sunt o necesitate. Toata lumea navigheaza cu telefonul sau cu calculatorul pe internet, utilizand motorul de cautare Google, pentru a gasi serviciile sau produsele de care au nevoie. Google este platforma unde utilizatorii cauta frecvent ce sa faca, unde sa mearga si ce sa cumpere. Apeland la servicii SEO Bucuresti, puteti transforma acesti utilizatori in clienti valorosi, puteti comunica eficient in mediul online cu potentialii clienti despre afacerea dvs., iar site-ul va deveni mai popular si mai usor de utilizat.

Asadar, daca vindeti produse si servicii online, este important ca site-ul dvs. web sa fie afisat cat mai sus in pagina de rezultate a Google, afisata in urma cautarii unui termen in search bar-ul motorului de cautare respectiv (Google).

Stiati ca, de exemplu:

80%

dintre cei care cauta verifica doar prima pagina a rezultatelor?

70%

dintre cei care cauta verifica doar primele 5 rezultate?

32%

din trafic este directionat catre pagina de top clasata?

Indiferent de tipul afacerii dvs. si de prezenta dvs. pe Internet, si indiferent daca vindeti la nivel local, national sau global, DASEO este agentia potrivita pentru dvs. Adaptam strategia SEO la obiectivele de business ale companiei dvs., imbunatatim toti factorii ce stabilesc pozitia in motorul de cautare, crestem traficul organic de pe site si va aducem beneficii dincolo de perioada desfasurarii campaniei pe care o derulam, intrucat serviciile SEO profesionale oferite implica o crestere organica si sustenabila, inclusiv dupa incheierea campaniei.

DASEO – Agentie SEO

Prin DASEO, agentie profesionala de servicii SEO, obtineti pozitii de top in rezultatele Google pentru cuvintele cheie specifice business-ului dvs., generand vanzari pe termen lung. Suntem tipul de companie de servicii SEO axata pe rezultate si venim cu solutii SEO profitabile pe termen lung.

Rezolvarea puzzle-ului

Google foloseste aproximativ 200 de factori diferiti de clasare, pentru a oferi celor care cauta cele mai bune rezultate. Si mai impresionant este faptul ca Google se afla pe primul loc in topul motoarelor de cautare, cu 40.000 de cautari pe secunda. Asadar, nu este de mirare ca SEO este vazut ca un puzzle prea dificil de rezolvat. Pentru a va asigura ca aveti cele mai mari sanse de clasare pentru termenii de cautare pe care clientii dvs. ii utilizeaza, trebuie sa luati in considerare mai multe aspecte. Ca experti SEO, acceptam aceasta provocare  si putem contribui la succesul afacerii dvs.

Afisare pe harta Google

Pentru ca fiecare client este diferit, ne adaptam strategia care sa se potriveasca fiecarui site web si cerintelor specifice. Pentru business-urile care activeaza intr-o regiune geografica restransa, si nu numai (care au nevoie de vizibilitate pe raza unui oras, judet sau regiuni), optimizarea locala este cheia. Un astfel de serviciu le pune la dispozitie utilizatorilor informatii pretioase despre compania dvs. (harta cu localizarea afacerii, program de functionare, adresa, numar de telefon, site, fotografii, etc.), de fiecare data cand acestia o cauta prin Google.

Servicii SEO care functioneaza

Alegerea unui partener de incredere si sustenabil pe partea de SEO este vitala pentru orice companie care isi desfasoara activitatea online. Suntem o agentie de servicii SEO care va poate aduce website-ul cat mai sus in rezultatele motoarelor de cautare. Fie ca doriti, pur si simplu, sa va imbunatatiti prezenta motorului de cautare pentru clientii locali, sau sa aveti o baza de clienti nationala sau chiar internationala, ca agentie SEO specializata, vom stabili un plan pentru imbunatatirea rapida a clasamentului in cautarile Google.

SERVICIILE NOASTRE SEO

✅ Audit SEO

Pentru ca website-ul este punctul de plecare in orice strategie de optimizare SEO, el trebuie optimizat in conformitate cu cerintele oferite de Google. Astfel de cerinte sunt completate de experienta echipei noastre cu vechime in domeniu, care va oferi un plus de optimizare la nivelul website-ului. Prin serviciul nostru de audit SEO, aplicam cele mai noi strategii de optimizare SEO si Marketing online, ce au ca scop cresterea traficului organic. Va punem website-ul in directia cea buna, va vom spune ce este gresit si vom remedia eventualele erori.

✅ Keyword Research

Pentru ca succesul unor servicii SEO sa fie unul rasunator, cuvintele cheie, subiectul principal in jurul caruia se contureaza optimizarea SEO, trebuie alese cu mare atentie. Pentru un trafic relevant catre site-ul dvs, echipa noastra va efectua o cercetare complexa a cuvintelor cheie, dintre care vor fi alese doar cele mai relevante, cuvinte care pot transforma orice vizita a utilizatorilor in conversie.

✅ SEO la nivel national

Ca agentie SEO, va aducem trafic targetat si va ajutam sa ajungeti la consumatorii interesati in mod direct de produsele sau serviciile dvs. Mentionam ca SEO  functioneaza atat la scara locala, dar si nationala. Pe langa faptul ca puteti domina piata locala, noi va ajutam sa ajungeti in fata consumatorilor din toata tara. Va putem ajuta sa va faceti brand-ul cunoscut, sa il devoltati si sa depasiti orice concurenta.

✅ Consultanta SEO

Fiecare site necesita abordari diferite. La DASEO, ne concentram pe optimizarea si eficientizarea site-urilor, cu scopul cresterii vanzarilor si a traficului. Oferim servicii de optimizare SEO si servicii de consultanta SEO care va pot oferi sfaturi pretioase cu privire la anumite particularitati ale strategiei dvs., implicit recomandari vizate pentru succesul garantat al afacerii dvs.

✅ Optimizare SEO On-page

Ca agentie de servicii optimizare SEO, dezvoltam strategii On – page SEO, pornind de la un Keyword Research complex, care va vor aduce in scurt timp website-ul pe primele pozitii Google! SEO On – page in maniera DASEO are rezultate palpabile. Aranjam totul conform cu logicile dupa care Google functioneaza, indierent ca este vorba de imbunatatiri, schimbari, adaugari sau eliminari in site. Il facem pe Google sa ‘’ii placa’’ de dvs. si sa va introduca in cercul lui de incredere.

✅ Optimizarea cautarilor locale

Cautarile locale inseamna mai mult decat crearea de link-uri. Trebuie sa va asigurati ca optimizarea dvs. imbunatateste relevanta locala a site-ului dvs. Multe dintre website-uri tind sa ignore acest aspect, ceea ce reprezinta o mare greseala. Va ajutam sa deveniti lider regional prin optimizarea SEO, astfel incat sa puteti incepe cu dreptul in mediul online.  Avem resursele de care sa ne folosim pentru a ne asigura ca sunteti remarcat de posibili clienti.

✅ Creare de continut

Strategia de content marketing este esentiala pentru a atrage potentiali clienti si pentru a-i converti in clienti activi. Crearea de continut relevant de buna calitate pentru site-ul dvs. este importanta atat pentru clientii dvs, cat si pentru motoarele de cautare. Va ajutam sa obtineti continut cat mai fidel specificului activitatii dvs, care sa reflecte valorile companiei dvs. si sa fie scris intr-un limbaj adaptat publicului tinta vizat.

✅ Dezvoltarea profilului de backlink-uri

DASEO urmareste reusita si vizibilitatea dvs. corecta in mediul online, cu backlink-uri (un link pe care un website il primeste de la un alt website) de calitate care va ajuta sa obtineti pozitii de top in cautarile de pe Google. Imaginea si articolele bine scrise, care sa raspunda rapid si sigur cautarilor internautilor, sunt foarte importante. Backlink-ul este exponential mai valoros cand este primit de la un site cu relavanta si autoritate mare. Noi va ajutam cu backlink-uri de calitate, unul dintre cei mai importanti factori pentru a ajunge pe prima pagina în Google!

✅ Optimizare Google MyBusiness

Simpla dvs. prezenta in Google My Business reprezinta un plus. Puteti privi Google My Business ca sansa oricarei afaceri online de a invinge competitia puternica. In functie de sectorul afacerii dvs., mai mult de 50% din traficul de cautare locala poate proveni din listarile de harti din rezultatele cautarii, de unde si importanta unei inregistrari a companiei pe Google My Business. Prin serviciile de optimizare Google My Business va asiguram ca listarea dvs. este configurata corect, verificata si optimizata, crescandu-va, totodata, vizibilitatea afacerii online.

ABORDAREA NOASTRA PRIVIND SERVICIILE SEO

La DASEO, filozofia dupa care ne ghidam este de a mentine procesul de imbunatatire a clasamentului si a traficului pe care il obtineti de la motoarele de cautare cat mai simplu. Pentru a realiza acest lucru, ne-am propus ca fiecare proiect de care ne ocupam sa se axeze pe trei domenii cheie care s-au dovedit a fi de un real succes pentru clientii nostri.

Optimizare seo tehnic

O structura tehnica buna defineste un website de succes. Optimizarea SEO tehnic este probabil cea mai importanta etapa din viata unei pagini web, respectiv, o fundatie solida pe care sa fie contruit site-ul dvs. Efectuam un audit tehnic amanuntit al fiecarui site, descoperim ce ar putea sa-l retina si care domenii au nevoie de imbunatatiri, si il facem sa functioneze mai bine. Imbunatatim optimizarea aspectelor tehnice, astfel incat utilizatorii sa primeasca informatiile cat mai rapid pe orice tip de dispozitiv. Putem trece sumar cateva dintre optimizarile SEO tehnic pe care le efectuam cu prioritate, respectiv: facilitatea de utilizare mobila, optimizarea vitezei de pagina, memorarea in cache a browserului, compresia fisierelor.

Optimizarea continutului

Afisarea celor mai relevante rezultate pentru termenii de cautare introdusi de catre utilizator reprezinta principalul obiectiv al motoarelor de cautare precum Google. Pentru a intelege ce pagini web contin cele mai relevante informatii, motoarele de cautare analizeaza continutul real pe pagina. Noi ne asiguram ca elementele – cheie de pe pagina site-ului dvs. sunt optimizate pentru beneficii maxime. Motoarele de cautare ofera utilizatorilor rezultate relevante pentru acestia, nu doar pagini care sa fie bine optimizate din punct de vedere SEO, dar care nu ofera un plus de informatii. Nu este suficient sa scriem doar pentru motoarele de cautare, pentru ca oamenii sunt cei care, in final, va vor aduce traficul pe site.

Dezvoltarea profilului de backlink

Pe langa continutul real/relevant pe pagina, un alt factor pe care motoarele de cautare il au in vedere atunci cand incearca sa inteleaga ce pozitie ar trebui sa ocupe paginile dvs. web este profilul dvs. de backlink – acele site-uri care trimit la paginile de pe site-ul dvs. Un sprijin puternic pentru afacerea dvs. consta in dezvoltarea profilului de backlink. Expertii nostri creeaza aceste linkuri pentru site-ul dvs. web, esentiale pentru SEO. Paginile cu cel mai mare numar total de link-uri tind sa aiba cea mai mare valoare in rezultatele cautarii Google. Profilul dvs. de backlink reprezinta o compilatie a tuturor legaturilor care conduc spre site-ul dvs., precum si modul in care Google masoara autoritatea. Astfel spus, fiecare link de pe un site de incredere va intareste profilul de backlink si va creste autoritatea domeniului (care indica cat de sigur este site-ul dvs.). Ne concentram pe crearea unui profil de backlink pentru site-ul dvs. in care motoarele de cautare sa aiba incredere si in care sa gaseasca continut relevant pentru domeniul dvs. de interes.

Cele mai comune intrebari despre seo

Cat de des trebuie facut SEO?2020-07-05T15:24:32+00:00

Pentru majoritatea proiectelor noastre, SEO este un proces, lucru care se realizeaza continuu, de la o luna la luna. Exista, de asemenea, cazuri in care intreprindem un proiect SEO initial sau unic conceput pentru a optimiza cat mai mult posibil, pentru a ajuta la imbunatatirea clasamentului si a traficului, si apoi sa lasam aceste schimbari sa aibe efect, desi aceste proiecte au, de obicei, succes numai in sectoare de business cu competitivitate scazuta.

SEO merita banii?2020-07-05T15:23:59+00:00

In majoritatea cazurilor da – dar nu intotdeauna. Pentru a decide daca va merita un proiect SEO, este important sa intelegem potentialul trafic organic pe care l-ar putea furniza, cat de bine poate converti traficul si cat valoreaza acele conversii. Unele sectoare vor avea volume mai mari de trafic cu cheltuieli reduse, in timp ce altele vor obtine mai putin trafic organic, dar se convertesc si cheltuiesc mai bine. Va putem ajuta sa intelegeti daca un proiect SEO va oferi o rentabilitate a investitiilor pentru afacerea dvs.

Ce implica SEO?2020-07-05T15:23:33+00:00

Optimizarea motorului de cautare a site-ului Web este procesul de a lucra in conformitate cu ghidurile motoarelor de cautare pentru a va asigura ca site-ul dvs. le ofera cat mai multe informatii si afiseaza toti factorii cheie pe care doresc sa le vada, astfel incat ei decid ca site-ul dvs. ar trebui sa se clasifice bine in rezultatele lor – aceasta este viziunea noastra.

Functioneaza SEO cu adevarat?2020-07-05T15:22:43+00:00

Cum ai gasit site-ul nostru? Da, SEO functioneaza cu adevarat, atunci cand este facut corect si bine. Obtinem marea majoritate a traficului din clasamentele noastre de cautare organica, care au fost obtinute folosind aceleasi strategii si tehnici pe care le folosim pe site-urile clientului nostru, astfel incat afacerile lor obtin aceleasi avantaje.

Ce tipuri de companii au cel mai mult nevoie de SEO?2020-07-05T15:22:18+00:00

Daca obiectivul este clasarea in rezultatele cautarii organice si conducerea traficului catre un site web, intreprinderile din orice sector competitiv vor avea nevoie de optimizarea motorului de cautare – pur si simplu pentru ca toate celelalte site-uri vor utiliza cel mai probabil SEO pentru a se clasifica. Dar, daca SEO-ul dvs. este mai eficient, atunci puteti ocupa mai mult loc fata de alte site-uri, si aici este locul in care va putem ajuta.

Cat dureaza pentru ca SEO sa genereze rezultate?2020-07-05T15:21:55+00:00

Lucrul esential de retinut este ca SEO necesita timp, dar depinde foarte mult de ce tip de SEO are nevoie de site-ul dvs. Imbunatatirea optimizarii tehnice si a continutului site-ului dvs. poate oferi rezultate mai rapid decat daca aveti nevoie sa va dezvoltati profilul de backlink, cheia este sa stiti ce este necesar, care este locul in care va putem ajuta. Clientii nostri vad de obicei progresul in 6 luni, desi proiectele pot dura 12 luni si mai mult pentru a-si atinge obiectivele.

Cat costa Serviciile SEO?2020-07-05T15:21:32+00:00

Proiectele SEO pot costa diferite sume, exista o serie de factori de luat in considerare, inclusiv cat de competitiv este sectorul, cat de repede doriti sa vedeti rezultatele si in ce stare se afla site-ul dvs. in acest moment. Cele mai mici proiecte noastre incep de la 800 RON/luna + TVA, dar cu cat bugetul este mai mare, cu atat mai multa munca poate fi facuta, cu atat sunt mai bune / mai rapide (relativ vorbind) rezultatele.

Am nevoie de SEO pentru site-ul meu web?2020-07-05T15:20:25+00:00

Foarte posibil – cautati sa va imbunatatiti clasamentul pentru termenii de cautare pe care ii utilizeaza clientii dvs. si sa obtineti mai mult trafic de la motoarele de cautare precum Google? Daca da, probabil sansele sunt ca SEO ar putea ajuta. Dar daca nu sunteti sigur, va putem ajuta sa intelegeti daca SEO este potrivit pentru dvs., cereti un Audit SEO gratuit de mai jos sau completati formularul nostru de descoperire a proiectului si va vom ajuta sa va dati seama.