Servicii SEO

Servicii SEO2020-07-07T06:33:36+00:00

Din ce in ce mai multi oameni utilizeaza motoarele de cautare precum Google pentru a gasi produsele si serviciile pe care doresc sa le cumpere – probabil cautati ajutor pentru marketingul dvs. digital de la un serviciu SEO din Bucuresti si cautati servicii SEO din Bucuresti sau ceva similar, de aceea ati accesat aceasta pagina web. Asadar, daca vindeti produse si servicii online, este important ca site-ul dvs. web sa apara cat mai mare rezultatele cautarii. Stiati ca, de exemplu:

80%

dintre cei care cauta verifica doar prima pagina a rezultatelor

70%

dintre cei care cauta verifica doar primele 5 rezultate

32%

din trafic este directionat catre pagina de top clasata

Indiferent de tipul afacerii dvs. si de prezenta dvs. pe Internet si indiferent daca vindeti la nivel local, national sau chiar global, daca doriti sa aibe un impact major, optimizarea motorului de cautare trebuie sa fie la fel de importanta in eforturile dvs. de marketing ca orice alt instrument folosit. Insa, in calitate de companie specializata in SEO din Bucuresti, intelegem ca obtinerea corecta a SEO poate fi dificila, cu motoarele de cautare majore care deplaseaza mereu obiectivele si, daca este inteles gresit, puteti ajunge sa faceti mai mult rau decat bine. Aici intervenim noi, oferind servicii SEO pentru imbunatatirea afecerii tale.

DASEO Agentie SEO

Suntem tipul de companie de servicii SEO axata pe rezultate, prin strategiile noastre de imbunatatire a clasamentelor organice si a traficului din motoarele de cautare, cu ajutorul serviciilor SEO oferite ajutam companiile sa genereze mai multe afaceri si clienti online.

Rezolvarea puzzle-ului

Este bine documentat faptul ca Google foloseste aproximativ 200 de factori diferiti atunci cand evalueaza locul in care site-ul dvs. ar trebui sa se bazeze pentru o anumita cautare. Asadar, nu este surprinzator faptul ca majoritatea proprietarilor de afaceri vad SEO ca pe un puzzle cu care este prea dificil sa se confrunte. Exista o varietate de lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare pentru a va asigura ca aveti cele mai mari sanse de clasare pentru termenii de cautare pe care clientii dvs. ii utilizeaza. Ca experti SEO, intelegem aceasta provocare si putem ajuta.

Te punem pe harta care conteaza

Ne dam seama ca fiecare client este diferit, motiv pentru care ne adaptam optimizarea pentru a se potrivi site-ului dvs. web si cerintelor dvs. specifice. Vrei mai multi clienti locali? Va putem ajuta cu listarea Google+ si cu citarile locale. Trebuie sa va clasificati pentru termenii de cautare national sau international? Va putem dezvolta profilul de legatura si autoritatea site-ului pentru a va ajuta sa va pozitionati in propria tara sau pe tot globul. Ne straduim sa fim o agentie SEO in care clientii pot avea incredere ca vom oferi rezultate.

Servicii SEO care functioneaza

Lucrand cu clientii pentru a intelege ce doresc sa obtina si dezvoltand cel mai potrivit plan de optimizare pentru a-i duce acolo, suntem o companie de servicii SEO pe care se pot baza afacerile. Fie ca doriti pur si simplu sa va imbunatatiti prezenta motorului de cautare pentru clientii locali, sau aveti o baza de clienti nationala sau chiar internationala, ca agentie SEO specializata, vom construi un plan de proiect care va va oferi clasamentul si traficul de care aveti nevoie.

SERVICIILE NOASTRE SEO

✅ Audit SEO

Pentru a ne asigura ca un proiect SEO are succes, este important sa intelegem de unde incepem- pentru a va asigura ca aveti cea mai buna baza posibila pentru proiectul dvs., precum si pentru a intelege care sunt cele mai bune tactici pentru urmatoarele actiuni. Serviciul nostru de audit SEO va poate ajuta sa identificati nevoile de remediere si abordarea pe care o puteti adopta cu proiectul dvs.

✅ Keyword Research

Fundatia oricarei campanii SEO bune este alegerea cuvintelor cheie potrivite – pentru a va asigura ca au potentialul de a conduce un volum sanatos de trafic relevant catre site-ul dvs. Va ajutam sa gasiti termenii pe care ii utilizeaza potentialii dvs. clienti si sa ne asiguram ca acestia au un echilibru adecvat al traficului potential si al concurentei.

✅ SEO la nivel national

Cand afacerea dvs. este la nivel national si doriti sa fiti gasit pentru cuvintele cheie tinta din fiecare oras, trebuie sa depasiti multa concurenta. Intelegem ce este necesar pentru a construi un site web de incredere si autorizat pe care motoarele de cautare il favorizeaza – din orice oras ar cauta clientii.

✅ Consultanta SEO

La DASEO nu credem ca exista o abordare „unica pentru toate”. Sigur, elementele fundamentale sunt aceleasi, dar diferite site-uri si piete ar putea necesita abordari diferite. Serviciul nostru de consultanta SEO va poate oferi sfaturi cu privire la anumite particularitati ale strategiei dvs. SEO si poate oferi recomandari vizate pentru succesul acesteia.

✅ Optimizare SEO On-page

Optimizarea corecta a paginii este cruciala daca doriti un clasament bun, dar este important sa va asigurati ca paginile dvs. nu sunt prea optimizate si ca aveti continut care sa atraga clientii, nu doar motoarele de cautare. Ne putem asigura ca paginile dvs. spun motoarelor de cautare despre ce este vorba, intr-un mod care sa le faca cat mai relevante, fara a exagera.

✅ Optimizarea cautarilor locale

Optimizarea paginilor web pentru a se clasifica bine pentru cautarile locale inseamna mai mult decat doar crearea de link-uri – trebuie sa va asigurati ca optimizarea dvs. imbunatateste relevanta locala a site-ului dvs. Experienta noastra locala SEO inseamna ca stim ce resurse sa folosim pentru a ne asigura ca sunteti remarcat de posibili clienti.

✅ Creare de continut

Crearea de continut relevant de buna calitate pentru site-ul dvs. este importanta pentru clientii dvs. si pentru motoarele de cautare. Intelegand ce cauta potentialii dvs. clienti si cum sa optimizati continutul pentru a se potrivi cu acesta, va putem ajuta sa creati continut relevant pentru acesti termeni de cautare cheie si sa-i transforme in vizitatorii site-ului dvs.

✅ Dezvoltarea profilului de backlink-uri

Obtinerea de linkuri de pe cele mai relevante site-uri din industria dvs. care au incredere si autoritate va pot impinge paginile in partea de sus a rezultatelor cautarii. Abordarea noastra de a-ti dezvolta profilul de backlink si de a crea link-uri asigura ca site-ul tau sa dezvolte un profil de link de inalta calitate, cu aspect natural, pe care il plac motoarele de cautare, pentru clasamente pe termen lung.

✅ Optimizare Google MyBusiness

In functie de sectorul afarcerii dvs., mai mult de 50% din traficul de cautare locala poate proveni din listarile de harti din rezultatele cautarii, ceea ce face esentiala o inregistrare a companiei pe Google MyBusiness. Va putem asigura ca listarea dvs. este configurata corect, verificata si optimizata si va vom arata cum sa beneficiati la maxim de aceasta platforma sociala.

ABORDAREA NOASTRA PRIVIND SERVICIILE SEO

La DASEO filozofia noastra este de a mentine procesul de imbunatatire a clasamentului si a traficului pe care il obtineti de la motoarele de cautare cat mai simplu. Pentru a realiza acest lucru, stabilim ca fiecare proiect de care ne ocupam sa se concentreze pe cele trei domenii cheie care s-au dovedit a oferi campanii de succes clientilor nostri.

Optimizare seo tehnic

Site-ul dvs. web functioneaza mai bine atunci cand este bine reglat. Acesta este motivul pentru care efectuam un audit tehnic amanuntit al fiecarui site pe care lucram, pentru a intelege ce ar putea sa-l retina si care domenii au nevoie de imbunatatiri. De la facilitatea de utilizare mobila la optimizarea vitezei de pagina, memorarea in cache a browserului pana la compresia fisierelor, ne uitam la toate aspectele tehnice ale site-ului dvs. pentru a vedea cum poate fi imbunatatita optimizarea lor, astfel incat atunci cand utilizatorii cauta informatiile de pe site-ul dvs., motoarele de cautare sa o poata livra cat mai rapid pe orice tip de dispozitiv.

Optimizarea continutului

Motoarele de cautare precum Google au un singur obiectiv – sa afiseze rezultatele cele mai relevante pentru termenii de cautare pe care i-a introdus utilizatorul. Pentru a intelege ce pagini web au cele mai relevante informatii si ar trebui sa apara in partea de sus a rezultatelor cautarii, acestea analizeaza in esenta doi factori cheie, primul dintre acestia este continutul real pe pagina. Ne asiguram ca elementele cheie de pe pagina site-ului dvs. sunt optimizate pentru un beneficiu maxim, astfel incat paginile dvs. se clasifica in ceea ce considera motoarele de cautare si clientii dvs. potentiali ca sunt termenii cei mai relevanti.

Dezvoltarea profilului de backlink

Cel de-al doilea factor pe care motoarele de cautare il au in vedere atunci cand incearca sa inteleaga ce pozitie ar trebui sa ocupe paginile dvs. web este profilul dvs. de backlink – site-urile care se leaga de paginile de pe site-ul dvs. Daca un numar bun dintre cele mai de incredere site-uri intr-o anumita nisa se leaga la site-ul dvs. web, sunt sanse mari ca Google sa considere site-ul dvs. ca fiind relevant si credibil in aceasta nisa. Ne concentram pe crearea unui profil de backlink pentru site-ul dvs. in care motoarele de cautare nu numai ca vor avea incredere, dar vor gasi, de asemenea, continut relevant pentru piata dvs. – esentiale pentru a se clasifica bine pentru termenii vizati.

Cele mai comune intrebari despre seo

Cat de des trebuie facut SEO?2020-07-05T15:24:32+00:00

Pentru majoritatea proiectelor noastre, SEO este un proces, lucru care se realizeaza continuu, de la o luna la luna. Exista, de asemenea, cazuri in care intreprindem un proiect SEO initial sau unic conceput pentru a optimiza cat mai mult posibil, pentru a ajuta la imbunatatirea clasamentului si a traficului, si apoi sa lasam aceste schimbari sa aibe efect, desi aceste proiecte au, de obicei, succes numai in sectoare de business cu competitivitate scazuta.

SEO merita banii?2020-07-05T15:23:59+00:00

In majoritatea cazurilor da – dar nu intotdeauna. Pentru a decide daca va merita un proiect SEO, este important sa intelegem potentialul trafic organic pe care l-ar putea furniza, cat de bine poate converti traficul si cat valoreaza acele conversii. Unele sectoare vor avea volume mai mari de trafic cu cheltuieli reduse, in timp ce altele vor obtine mai putin trafic organic, dar se convertesc si cheltuiesc mai bine. Va putem ajuta sa intelegeti daca un proiect SEO va oferi o rentabilitate a investitiilor pentru afacerea dvs.

Ce implica SEO?2020-07-05T15:23:33+00:00

Optimizarea motorului de cautare a site-ului Web este procesul de a lucra in conformitate cu ghidurile motoarelor de cautare pentru a va asigura ca site-ul dvs. le ofera cat mai multe informatii si afiseaza toti factorii cheie pe care doresc sa le vada, astfel incat ei decid ca site-ul dvs. ar trebui sa se clasifice bine in rezultatele lor – aceasta este viziunea noastra.

Functioneaza SEO cu adevarat?2020-07-05T15:22:43+00:00

Cum ai gasit site-ul nostru? Da, SEO functioneaza cu adevarat, atunci cand este facut corect si bine. Obtinem marea majoritate a traficului din clasamentele noastre de cautare organica, care au fost obtinute folosind aceleasi strategii si tehnici pe care le folosim pe site-urile clientului nostru, astfel incat afacerile lor obtin aceleasi avantaje.

Ce tipuri de companii au cel mai mult nevoie de SEO?2020-07-05T15:22:18+00:00

Daca obiectivul este clasarea in rezultatele cautarii organice si conducerea traficului catre un site web, intreprinderile din orice sector competitiv vor avea nevoie de optimizarea motorului de cautare – pur si simplu pentru ca toate celelalte site-uri vor utiliza cel mai probabil SEO pentru a se clasifica. Dar, daca SEO-ul dvs. este mai eficient, atunci puteti ocupa mai mult loc fata de alte site-uri, si aici este locul in care va putem ajuta.

Cat dureaza pentru ca SEO sa genereze rezultate?2020-07-05T15:21:55+00:00

Lucrul esential de retinut este ca SEO necesita timp, dar depinde foarte mult de ce tip de SEO are nevoie de site-ul dvs. Imbunatatirea optimizarii tehnice si a continutului site-ului dvs. poate oferi rezultate mai rapid decat daca aveti nevoie sa va dezvoltati profilul de backlink, cheia este sa stiti ce este necesar, care este locul in care va putem ajuta. Clientii nostri vad de obicei progresul in 6 luni, desi proiectele pot dura 12 luni si mai mult pentru a-si atinge obiectivele.

Cat costa Serviciile SEO?2020-07-05T15:21:32+00:00

Proiectele SEO pot costa diferite sume, exista o serie de factori de luat in considerare, inclusiv cat de competitiv este sectorul, cat de repede doriti sa vedeti rezultatele si in ce stare se afla site-ul dvs. in acest moment. Cele mai mici proiecte noastre incep de la 800 RON/luna + TVA, dar cu cat bugetul este mai mare, cu atat mai multa munca poate fi facuta, cu atat sunt mai bune / mai rapide (relativ vorbind) rezultatele.

Am nevoie de SEO pentru site-ul meu web?2020-07-05T15:20:25+00:00

Foarte posibil – cautati sa va imbunatatiti clasamentul pentru termenii de cautare pe care ii utilizeaza clientii dvs. si sa obtineti mai mult trafic de la motoarele de cautare precum Google? Daca da, probabil sansele sunt ca SEO ar putea ajuta. Dar daca nu sunteti sigur, va putem ajuta sa intelegeti daca SEO este potrivit pentru dvs., cereti un Audit SEO gratuit de mai jos sau completati formularul nostru de descoperire a proiectului si va vom ajuta sa va dati seama.