Google My Business (Google Compania Mea) va poate creste sansele de a aparea in Google Local Pack, Local Finder, Google Maps si in clasamentele organice, in general. In orice strategie locala SEO, un prim pas important consta in revendicarea si verificarea inregistrarii afacerii dvs. locale Google My Business.

optimizare google maps

La DASEO, includem o serie intreaga de servicii pentru a va ajuta afacerea locala sa isi optimizeze datele inregistrate:

  • Cresterea vizibilitatii brand-ului dvs. pe Google
  • Imbunatatirea listarilor locale ale profilului companiei
  • Cresterea numarului de apeluri telefonice primite, a rezervarilor si vizitelor pe site
  • Cresterea si mentinerea avantajului competitiv
  • Obtinerea unui impact pozitiv in clasamentul local

Atrage mai multi clienti

Obtineti mai multi clienti cu Google My Business! Listarea brandului dvs. in Google My Business este primul lucru pe care un potential client il vede atunci cand cauta pe Google. Nu va pierdeti in anonimat! Va ajutam cu o pagina Google My Business foarte bine optimizata care va creste sansele cu 100%  in promovarea afacerii dvs.

Un brand puternic in Google

Stim cat de puternica este vizibilitatea unui business in Google. Acesta are nevoie sa fie gasit la o cautare pe cuvintele specifice domeniului de activitate. DASEO va optimizeaza Profilul Google My Business cu date complete despre locatia dvs., programul pe zile si orele de munca, serviciile oferite, datele de contact. Astfel, vom face foarte usor, pentru orice utilizator, procesul de a va contacta.

Caracteristici importante pentru o pozitionare mai buna

Prin folosirea constanta a tuturor functiilor disponibile in Google My Business, crestem implicarea utilizatorului si a brand-ului, ceea ce genereaza cresterea in clasament. Folosindu-ne de aceasta gestionare strategica, vom reusi sa va construim un profil puternic care sa va ofere un avantaj competitiv si sa va faca afacerea vizibila in rezultatele cautarii.

Conectati-va cu clientii dvs.

Google my Business reprezinta o madalitate perfecta de a spori increderea utilizatorilor in afacerea dvs., datorita sectiunii de recenzii. Aici, utilizatorii pot scrie daca au fost multumiti de serviciile dvs. si va pot recomanda mai departe.  Noi va ajutam sa va pastrati reputatia intacta, raspunzand la recenzii si intrebari pentru dvs., astfel incat brand-ul afacerii sa nu aiba de suferit.

Atrageti publicul prin postari

Google my Business este o platforma asemanatoare Google+, astfel ca puteti posta saptamanal in feed, puteti crea evenimente ori programari, si puteti distribui articole, oferte sau alte servicii captivante pentru utilizatori. Managerul nostru va lucra indeaproape cu dvs., pentru a crea postari unice si interesante care va vor face afacerea sa iasa in evidenta pe Google si vor converti vizitatorii in clienti.

Creste implicarea clientilor

82% din oameni apeleaza la motoarele de cautare pentru a gasi informatiile locale de care au nevoie. Listarea Google My Business este locul perfect pentru a va face remarcat/a. Prin postarile Google, va ajutam sa va conectati direct cu clientii in rezultalele cautarii, Local Finder si Maps. Pe langa crearea unui continut convingator, vom impartasi videoclipuri / imagini, evenimente si oferte care sa atraga atentia publicului dvs. tinta, contribuind, in acelasi timp, la cresterea traficului si a conversiilor site-ului web.

Gestionati in mod constant Reputatia brand-ului dvs. si Relatiile cu clientii

Reputatia dvs., clasamentele locale si vanzarile generale depind de recenzii si Google Q&A. Potentialii clienti vor fi intotdeauna atrasi de companiile cu cele mai mari evaluari, cele mai multe recenzii si de proprietarii de afaceri care raspund la timp intrebarilor adresate.

Depaseste asteptarile

Vom crea o strategie de revizuire personalizata care sa va avantajeze afacerea, sa va ajuta sa stabiliti o legatura puternica, sa cresteti credibilitatea brand-ului si sa va imbunatatiti clasamentul odata cu cresterea recenziilor primite. Managerul nostru se va ocupa de tot ce implica noi recenzii Google si conversatii cu clientii, atragand utilizatorii si transformandu-i in clienti.

 

Anticipeaza si abordeaza intrebarile clientilor

Google Questions & Answers are un impact puternic asupra profilului dvs. de afaceri. Aici intervenim noi, oferindu-le anticipat raspunsul clientilor dvs. la intrebarile frecvente pe care sunt tentati sa le puna. Vom urmari si vom raspunde la toate intrebarile, ne vom implica direct cu utilizatorii, crescand puterea brand-ului dvs. in mediul online.

Prezentati produsele dvs.

De fiecare data cand aveti o lansare de produs sau inaugurarea unui nou proiect, Google My Business va ofera posibilitatea de a posta evenimente LIVE sau oferte in feed care sa va atraga clienti. Totodata, putea crea o oferta saptamanala dedicata doar clientilor dintr-o raza apropiata afacerii dvs. Va ajutam chiar sa promovati acea oferta, prin intermediul Google Ads din pagina de companie Google My Business, pentru a va atrage clientii din apropierea sediului afacerii dvs.

Luptati eficient impotriva Spam-ului

Optimizarea pentru motoarele de cautare a fost dintotdeauna o lupta apriga intre spammeri si motoarele de cautare. Cum concurenta este acerba, multe companii apeleaza la diferite tactici de spamming, cum ar fi ‘’keyword stuffing’’, crearea mai multor inregistrari sau folosirea unor adrese false pentru a manipula rezultatele cautarilor si a pune piedici companiilor cu intentii bune.

Monitorizeaza “terenul de joc”

Pentru a combate eficient aceste tactici de spam si pentru a opri aceste companii sa avanseze in rezultate, vom monitoriza in mod regulat rezultatele cautarii. Prin indepartarea competitiei care detine pozitii de rang de top, vom deschide noi oportunitati de clasare pentru afacerea dvs. si vom oferi listarii brand-ului dvs. sansa de a se face remarcata.

Descoperiti oportunitati de optimizare a site-ului web

Clasamentele locale sunt influentate atat de Google My Business, cat si de optimizarea site-urilor web. Prin auditul nostru pentru serviciul de gestionare a Google My Business, revizuim site-ul dvs. web pentru optimizarea motorului de cautare a titlurilor, continutului, paginilor si vitezei acestuia. Obtinerea corecta a acestor elemente cheie pe site va poate creste pozitiv clasamentul local. Vom discuta concluziile noastre cu dvs., apoi va vom prezenta analiza completa si recomandarile cu privire la ce domenii ale site-ului dvs. web au nevoie de imbunatatiri.

administrare blog