Castigati avantajul competitiv de care aveti nevoie pentru a va evidentia brandul, sporiti sansele de listare si preluati controlul asupra rezultatelor cautarii bradnului dvs. Permiteti-le expertilor nostri Google MyBusiness sa transforme listarea brandului dvs. pe Google printr-un instrument de conversie performant.

optimizare google maps

Serviciul nostru de management al Google MyBusiness va ajuta sa:

  • Amplificati prezenta brandului dvs.pe Google
  • Imbunatatiti implicatiile listarilor
  • Mariti numarul de apeluri telefonice primite, rezervarile si vizitele pe site
  • Sporirea avantajului competitiv
  • Impact pozitiv in clasamentul local

Atrage mai multi clienti

Listarea brandului dvs. in Google MyBusiness este primul lucru pe care un potential client il vede atunci cand cauta pe Google. Nu va pierdeti in anonimat. Preluati atentia, lasati-va observati si influentati oamenii sa aleaga afacerea dvs. din rezultatele cautarii cu ajutorul nostru expert.

Faceti listarea brandului dvs remarcata

Selectarea categoriei primare perfecte este un element cheie in capacitatea dvs. de clasare. Va vom optimiza Profilul Google MyBusiness  cu cele mai bune categorii, atribute, descriere personalizata, locatie precisa si multe altele. De la detaliile majore la cele mai subtile, echipa noastra le are sub control.

Caracteristici importante pentru o pozitionare mai buna

Gestioneaza strategic toate functiile Google MyBusiness pentru a-ti construi un profil puternic care iti ofera un avantaj competitiv si iti face afacerea mai proeminenta in rezultatele cautarii. Folosirea constanta a tuturor functiilor disponibile creste implicarea utilizatorului si a brandului ceea ce genereaza cresterea in clasament.

Conectati-va cu clientii dvs.

Arata clientilor ca ii asculti, ca iti pasa si creeaza relatii pozitive, cu ajutorul echipei noastra ce e capabila sa raspunda la recenzii si intrebari pentru tine. Va vom ajuta sa va pastrati reputatia si vom lucracu dvs. pentru a transforma recenziile negative intr-o maniera pozitiva pentru brandul dvs.

Captivati-va publicul prin postari

Mentineti publicul conectat cu continut proaspat adaugat saptamanal la profilul dvs. de afaceri prin intermediul postarilor Google. Un manager de cont dedicat lucreaza indeaproape cu dvs. pentru a afla totul despre afacerea dvs., despre ofertele curente, produsele / serviciile si evenimente pentru a crea postari saptamanale unice si interesante, care va vor face afacerea sa iasa in evidenta pe Google.

Creste implicarea clientilor

„Cu 82% din oameni care apeleaza la motoarele de cautare pentru a gasi informatii locale”, listarea Google MyBusiness este locul perfect pentru a arata ce iti diferentiaza afacerea. Postarile Google va permit sa fiti implicati cu clientii direct in rezultatele cautarii, Local Finder si Maps. Vom crea continut convingator, vom impartasi videoclipuri / imagini, evenimente si oferte cu apeluri directe la actiune pentru a capta atentia publicului dvs. si vom ajuta la cresterea traficului si a conversiilor site-urilor web.

Gestionati in mod activ Reputatia bradului dvs. si Relatiile cu clientii

Recenziile si Google Q&A au un impact direct asupra reputatiei dvs., a clasamentelor locale si a vanzarilor generale. Clientii sunt atrasi de companii care au cele mai mari evaluari, cele mai multe recenzii si proprietarii de afaceri care raspund intrebarilor adresate.

Depaseste asteptarile

Obtineti o strategie de revizuire personalizata, care sa se alinieze afacerii dvs., va ajuta sa stabiliti o conexiune, sa creati loialitatea brandului si sa va imbunatateasca clasamentul pe masura ce recenziile cresc in timp. Managerul contului dvs. va raspunde tuturor noilor recenzii Google, va participa la conversatii cu clientii si va influenta cautatorii pentru a se transforma in clienti.

 

Anticipeaza si abordeaza intrebarile clientilor

Google Questions & Answers este o caracteristica puternica, cu plasare proeminenta in profilul dvs. de afaceri. Ne vom asigura ca intrebarile frecvente ale clientilor dvs. sunt raspunse in prealabil, urmarim si raspundem la toate intrebarile si ne vom implica direct cu utilizatorii; va puteti odihni stiind ca noi ne ocupam de toate aceste lucruri pentru brandul dvs.

Prezentati produsele dvs.

Facilitati accesul clientilor dvs. la produsele si serviciile dvs. adaugandu-le la profilul dvs. de afaceri. Adaugati fotografii atragatoare ale noului inventar, oferte speciale si afisati articolele de top vandute direct in rezultatele cautarii brandului dvs..

* Functia Google Product nu este disponibila pentru toate categoriile si regiunile, cu toate acestea, aceasta caracteristica continua sa se extinda si, daca nu aveti acces acum, ar trebui sa fie disponibil in viitorul apropiat.

Lupta corect impotriva Spamului

Peisajul local de cautare devine din ce in ce mai competitiv, iar multe companii se angajeaza in tactici de spaming, cum ar fi keyword stuffing, creeaza mai multe inregistrari sau folosesc adrese false pentru a manipula rezultatele si a devansa proprietarii onesti de afaceri care respecta regulile.

Monitorizeaza “terenul de joc”

Managerul dvs. de cont va monitoriza in mod regulat rezultatele cautarii pentru a combate correct aceste tactici de spam si va opri aceste companii sa avanseze in rezultate. Indepartarea concurentilor care detin pozitii de rang de top va deschide noi oportunitati de clasare pentru afacerea dvs. si va oferi listarii brandului dvs. sansa de a obtine un nivel mai mare.

Descoperiti oportunitati de optimizare a site-ului web

Clasamentele locale sunt afectate atat de Google MyBusiness, cat si de optimizarea site-urilor web. In auditul nostru initial pentru serviciul de gestionare a Google MyBusiness este o revizuire a site-ului dvs. web pentru optimizarea motorului de cautare a titlurilor, continutului, paginilor si vitezei site-ului. Obtinerea corecta a acestor elemente cheie pe site poate creste pozitiv clasamentul local. Vom discuta concluziile noastre cu dvs., apoi va vom prezenta analiza completa si recomandari cu privire la ce domenii ale site-ului dvs. web au nevoie de imbunatatiri.

administrare blog